Splittopper

Een steeds populairder product binnen ons assortiment is de splittopper. Maar wat is dat eigenlijk? Op deze pagina leest u wat een splittopper is en wat de grootste voordelen er van zijn.

Een splittopper biedt uitkomst aan mensen met een elektrisch verstelbaar bed. Een splittopper heeft aan het hoofdeinde een inkeping. Dit maakt dat de hoofdeindes afzonderlijk van elkaar te verstellen zijn. Erg handig bijvoorbeeld als u nog een boek wilt lezen in bed en uw partner vast onder de wol gaat. Of als u om medische redenen uw hoofdeinde een deel gebogen moet hebben staan.

Soms wordt dit type topdekmatras ook wel het 'broek-model' genoemd. Onze topdekmatrassen met split hebben altijd een split van 90 centimeter diep vanaf het hoofdeinde.

Voordelen splittopper 

splittopper

Bent u van plan om een splittopper aan te schaffen? Dan zal u profiteren van de volgende voordelen van een splittopper:

  • De verstelbare bedbodems zijn individueel van elkaar af te stellen. U kan gerust een boek lezen in bed terwijl uw partner alvast met de trein naar dromenland reist.
  • Met een splittopper wordt uw slaapcomfort verhoogd. De topper dient namelijk als comfortlaag en maakt uw bed extra zacht.
  • De vervelende spleet tussen twee 1-persoonsmatrassen is verdwijnt. Door de topper op de twee matrassen te plaatsen heeft u niet langer last van de nare gleuf.
  • Een splittopper verlengt de levensduur van uw matras. Een groot deel van het zweet dat u verlies tijdens het slapen wordt opgevangen door de topper. Hierdoor wordt het matras minder intensief belast.
  • Het bed is makkelijker om te verschonen. Met een splittopper hoeft u namelijk alleen het bovenste deel van het bed te verschonen.

Kies voor een splittopper

Heeft u een verstelbaar bed en wilt u graag een splittopper? Bekijk dan hier ons aanbod splittoppers of komt bij ons langs in onze showroom in Heerenveen. Wij staan u graag te woord!

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite