Voordelen van een topdekmatras (topper)

Een topdekmatras kan je het beste zien als een dun matras dat je bovenop je gewone matras legt. Door gebruik te maken van een topdekmatras wordt het slaapcomfort vergroot. Een topdekmatras kent vele namen: topper, oplegmatras, matrastopper en dekmatras. Er zijn zowel eenpersoons- als tweepersoonstoppers beschikbaar. Daarnaast zijn er ook topdekmatrassen met split voor verstelbare bedden. Maar wat zijn de voordelen van een topdekmatras?

topdekmatras

1. Verhoog je slaapcomfort

Het topdekmatras is van oorsprong een Scandinavisch product: het komt uit het hoge Noorden, hier zijn de nachten het langst en het slaapcomfort van het hoogste niveau. Een topdekmatras zorgt voor een zachte demping drukpunten van uw lichaam. Dit draagt bij aan de vermindering van schouder-, rug- en nekklachten. Uiteraard wordt uw slaapcomfort hiermee verhoogd.

 

2. langere levensduur van je matras

Door gebruik te maken van een topdekmatras gaat uw matras langer mee. Door de topper wordt het matras namelijk beschermd tegen vuil, stof en transpiratie. Daarnaast zijn al onze topperhoezen voorzien van een ritssluiting. U kunt de hoes dus gemakkelijk verwijderen en wassen. Vanuit dit hygiënisch oogpunt is een topdekmatras ook een goede aanvulling op uw bed.

 

3. weg met de vervelende naad

Het komt vaak voor dat men 2 losse matrassen op een tweepersoonsbed heeft. Dit zorgt voor een vervelende spleet in het midden van het bed. Een topdekmatras is in dit geval de ideale oplossing. Door een tweepersoonstopper over de matrassen te leggen wordt de vervelende spleet weggewerkt.

 

4. Gemakkelijk bed verschonen

Veel mensen vinden het een heel gedoe om hun bed te verschonen. Een topper biedt in dit geval veel uitkomst. Wanneer je gebruik maakt van een topdekmatras hoef je namelijk alleen het bovenste gedeelte van je bed te verschonen. Ook is een topper een stuk lichter en gemakkelijker op te tillen voor het verschonen. Een win win situatie dus!

Kies voor een topdekmatras

Een topdekmatras kent dus vele voordelen:Topdekmatras

  • Het verhoogt uw slaapcomfort aanzienlijk.
  • Een topdekmatras verlengt de levensduur van uw matras.
  • U kunt de spleet in het midden van uw bed ermee wegwerken.
  • Het verschonen van het bed wordt gemakkelijker met een topdekmatras.

Bent u na het lezen overtuigd door alle voordelen? Bekijk dan ons uitgebreid aanbod topdekmatrassen of komt lang in onze showroom. We laten u graag de voordelen van een topdekmatras ervaren.

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite