Topper boxspring

Wanneer u een boxspring aanschaft moet er vaak nog een losse topper bij worden gekocht. Enkel op de boxspring slapen is namelijk niet bepaald ideaal. Een boxspring heeft voornamelijk een ondersteunende functie en biedt geen zacht ligoppervlak. Voor een goed ligcomfort is dus een boxpring topdekmatras nodig. Een topdekmatras, beter bekend als topper, is een dun matras dat je bovenop boxspring legt en wordt wel dekmatras genoemd. Er zijn 2 combinaties mogelijk met de boxspring:

  1. Boxspring, matras en topper
  2. boxspring en topper

Wat zijn precies de voordelen van een topdekmatras? En waarom raden wij een topdekmatras aan in combinatie met een boxsring?

Boxspring

Waarom een topper voor uw boxspring? 

Door een topdekmatras aan te schaffen voor uw boxspring haalt u het beste uit uw boxsring. De boxspring fungeert als ondersteuner van uw lichaam. Door een boxspring topper toe te voegen wordt uw ligcomfort aanzienlijk verhoogt. De topper biedt u namelijk een comfortlaag. Het gouden duo van ondersteuning en comfort wordt gevormd door de combinatie van de boxspring en het topdekmatras.

Wanneer er al een matras op uw boxspring ligt is het zeker raadzaam om een topdekmatras toe te voegen. De combinatie van boxspring, matras en topper is om de volgende twee redenen ideaal:

  1. Wanneer uw matras al wat ouder is maar nog niet vervangen hoeft te worden, beidt een dekmatras uitkomst. Door een dekmatras wordt het ligcomfort verhoogd en de levensduur van uw matras verlengd.
  2. Een topdekmatras is een goedkope optie waarmee uw ligcomfort eenvoudig kan worden vergroot.

Voordelen en nadelen van een boxspring dekmatras

Het enige nadeel dat een topper voor uw boxspring kent is de mogelijkheid dat de topper kan verschuiven in verhouding tot het matras. Wanneer u geen matras onder de topper heeft valt dit nadeel weg.

Een topdekmatras voor uw boxspring heeft de volgende voordelen:

  • De eventuele split tussen twee losse 1-persoonsmatrassen wordt weggewerkt.
  • Uw slaapcomfort wordt verhoogd dankzij de comfortlaag die een dekmatras biedt.
  • De levensduur van uw matras en boxspring worden verhoogd door een topdekmatras.
  • Het verschonen van uw bed gaat een stuk gemakkelijker. U hoeft namelijk alleen het bovenste beddengoed te wassen.

Kies voor een boxspring topper

Wilt u graag een topdekmatras voor op uw boxspring? Bekijk dan ons aanbod topdekmatrassen. Liever zelf het geweldige ligcomfort ervaren? Komt dan gerust langs in onze showroom.

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite