rugpijn

Beste topper voor rugklachten

Wanneer u last heeft van rugklachten is het cruciaal dat u goed wordt ondersteund tijdens uw slaap. Het aanschaffen van een goed topdekmatras is niet gelijk aan het laten behandelen van uw rug. Daarom willen we u graag kennis laten maken met de beste topper voor rugklachten. Echter kan een goede slaapondergrond wel een verschil maken. Mocht u echter voor langere tijd hinder ervaren door uw rugklachten, dan adviseren wij u om een arts of fysio in te schakelen.

Een topdekmatras -ook wel topper, dekmatras of oplegmatras genoemd- is een dun matras dat uw rugklachten kan verminderen. Welke toppers zijn goed geschikt voor mensen met rugklachten? En wat zijn de voordelen van een dekmatras?

Soorten toppers bij rugklachten 

Mensen met rugklachten raden wij 2 soorten topdekmatras aan:

1. Talalay latex dekmatras:

Onze Talalay latex toppers hebben een zeer royale kerndikte van 8 cm. Dit is het dikste topdekmatras dat wij aanbieden. Door de drukverlagende eigenschap van Talalay latex zult u heerlijk wegzakken in de topper. Met Talalay latex bent u verzekerd van uitmuntend ligcomfort. Als kanttekening dient te worden vermeld dat Talalay latex tot het hoogste prijssegment behoort. Aan hoogwaardige kwaliteit hangt een prijskaartje.

2. Traagschuim dekmatras:

Wanneer u op zoek bent naar een goedkopere opties biedt een traagschuim dekmatras uitkomst. Traagschuim staat bekend om zijn drukverlagende eigenschap. Het materiaal vormt zich eenvoudig naar uw lichaam. Mensen met rugklachten adviseren onze Malmo traagschuim topper met een kerndikte van 6 cm.  

topdekmatras

Voordelen van en topdekmatras bij rugklachten 

Een topdekmatras voor iemand met rugklachten biedt de volgende voordelen:

  • Door een topdekmatras wordt een extra comfortlaag toegevoegd aan uw bed. U geniet van de ondersteuning van uw huidige matras met daar bovenop een extra zachte laag.
  • Drukverlagend materiaal is uiterst geschikt voor mensen met rugklachten. De holte van uw rug wordt ondersteund en uw schouders en heupen zakken heerlijk weg. Door deze drukverlagende eigenschap komt uw rug in een ontspannen houding te liggen.
  • Het aanschaffen van een topdekmatras is een relatief goedkope optie om uw bed te upgraden.

Kies voor een topdekmatras bij rugklachten

Wilt u graag een topdekmatras aanschaffen? Bekijk dan ons Dekmatras aanbod en ervaar de beste toppers bij rugklachten, zoals de Talalay latex topdekmatrassen en onze traagschuim toppers. Liever zelf het geweldige ligcomfort ervaren? Komt dan gerust langs in onze showroom, onze slaapexperts staan u graag te woord.

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite