Talalay® Latex topdekmatras '100% Natuurlijk Supreme'

Levertijd: 1-2 Weken
  • Dit artikel wordt geleverd per pakketdienst. Levering op het door u gewenste adres, bij familie of op kantoor. Niemand thuis? Geen probleem. De chauffeur van GLS geeft het indien mogelijk bij de buren af en laat een boodschap bij u achter.
Lees meer
SKU
tvktalns8
Vanaf € 485,00
  • gratis verzending Gratis verzending t/m 31 mei
  • Gemaakt in Heerenveen Gemaakt in Heerenveen
  • Veilig en vertrouwd betalen Veilig en vertrouwd betalen

Heeft u vragen? Wij weten alles van topdekmatrassen, omdat we ze al meer dan 30 jaar zelf maken!

☎ 0513 640 401

De buitengewone eigenschappen van 100% natuurlijk Talalay Latex

Meest pure en natuurlijke latex

Bij 100% natuurlijk Talalay® Latex toppers wordt geen synthetisch verworven rubber gebruikt maar alleen natuurlijk latex van de rubberboom Hevea Brasiliensis in Guatemala.

100% zuivere latex

De zuivere latex wordt uitsluitend verworven op plantages die gecertificeerd zijn met een FSC kenmerk. De lokale bevolking is goed bekend met de rubberboom en weet precies hoe ze de rubbermelk kunnen extraheren zonder blijvende schade aan de boom aan te richten. Het doel hierbij is om het gehele productieproces zo transparant mogelijk te laten verlopen. Op die manier weet u als consument dat uw Talalay matrastopper is gemaakt van de meest natuurlijke latex.

Het productieproces

Het productieproces van de Talalay® Latex kern is “Cradle to Cradle”. Hiermee wordt een zeer duurzame manier van zakendoen gerealiseerd waarbij de grondstof duurzaam wordt gewonnen en alle reststoffen of afvalstoffen weer kunnen worden hergebruikt. Over ieder facet in het productieproces wordt nagedacht en naar manieren gezocht om deze zo verantwoord mogelijk te maken met oog op het behoud van de natuur. Zo worden alle stoffen geschuwd die eventueel schadelijk kunnen zijn voor mens, dier of natuur.

Matras Factory onderstreept deze manier van produceren en streeft altijd naar een gezonde en zeer comfortabele slaapervaring voor al haar klanten.

In samenwerking met de grondleggers van de meest comfortabele 5 zone “classic” DUNLOPILLO® Talalay® Latex matrassen, heeft Matras Factory het alleenrecht verworven om met dit unieke materiaal te mogen werken. VITA TALALAY® wordt geproduceerd door de enige gecertificeerde fabriek in Europa. Zij bereiken in de opbouw van comfort lagen van verschillende hardheden en contouren in puntelasticiteit en veerkracht het hoogst haalbare niveau.

Open celstructuur

De opengewerkte celstructuur garandeert een uitstekende luchtcirculatie, koel in de zomer en warm in de winter! Uw lichaam wordt tevens gelijkmatig ondersteund. Dit bevordert de doorbloeding en heeft een positieve uitwerking op stijve spieren en gewrichten. De veerkracht en flexibiliteit van het unieke Talalay® latex topmatras maakt het draaien zeer gemakkelijk.

Heerlijk zacht ligcomfort

Het ligcomfort van dit topdekmatras kan het beste omschreven worden als heerlijk zacht. De verkoop van dit 5 comfortzone 100% natuurlijk Talalay® latex topmatras, is exclusief voorbehouden aan Matras Factory. Dit 100% natuurlijke TALALAY® latex topmatras is aan 2 kanten te beslapen.

10 jaar garantie

Matras Factory staat altijd garant voor het hoogst haalbare comfort en welzijn van haar klanten. Omdat we overtuigt zijn van de kwaliteit van deze matrastopper bieden we standaard 10 jaar garantie aan op dit product.

Ecologisch katoenen matrashoes

De 8 cm dikke kern wordt afgewerkt met een 100% ecologische katoenen hoes. Deze dubbeldoeks matrashoes bestaat uit 3 lagen. De bovenlaag is gemaakt van 100% katoen, de middenlaag is een vuldraad die ook voor 100% uit katoen bestaat en de onderlaag is wederom 100% katoen. Deze hoes is 3-zijdig afritsbaar en wasbaar op 30 graden. De onderlaag en de middenlaag zorgen voor een efficiënte vochtverwerking, en de bovenlaag zorgt ervoor dat de tijk heerlijk zacht aanvoelt, zachter dan de standaard katoen soorten, en minder kans op huidirritaties.

Wasvoorschriften ecologisch katoenen matrashoes:

Wasvoorschriften ecologisch katoenen hoes

Antibacterieel en huisstofmijt-resistent

Net zoals onze Original Talalay® Latex topper heeft 100% natuurlijk Talalay ®Latex het voordeel dat het matras antibacterieel en huisstofmijt-werend is.

  • Vrij van allergenen
  • Antischimmel, anti huisstofmijt en antibacterieel
  • Van nature brandwerend zonder brandvertragers
  • Zeer veerkrachtig, duurzaam en heerlijk comfortabel
  • Biologisch afbreekbaar
  • CFK vrij, geen oplosmiddelen, geen weekmakers

Certificaten van 100% natuurlijk Talalay Latex topdekmatras

OEKO-TEX 100, PRODUCTKLASSE 1.

Dit certificaat, ooit in het leven geroepen voor kleding, toont aan dat direct contact met de huid geen problemen veroorzaakt, en dat het veilig is, zelfs voor de babyhuid.


RAINFOREST ALLIANCE

De Rainforest Alliance certificering zet zich in voor drie pijlers omvattende of duurzaamheid-sociale, economische en milieuproblemen. Rainforest Alliance is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Rainforest Alliance is een milieuorganisatie uit de Verenigde Staten, die ecosystemen en mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn, beschermt. Een belangrijk criterium is bescherming van het regenwoud en het welzijn van arbeiders.

Rainforest alliance certificaat

ECO INSTITUT

Natural Vita Talalay® Latex voldoet aan de Oeko-Tex® Standard 100 product class 1, dit houdt in dat aan alle ecologische eisen wordt voldaan, die ook aan baby artikelen worden gesteld.

Eco institut certificaat

CRADLE-TO-CRADLE

Natural Vita Talalay is Cradle-to-Cradle Gold gecertificeerd. Dat betekent dat het verantwoord is ontworpen. Alle gebruikte materialen, gecheckt door de chemici van EPEA, schaden de gezondheid niet en zijn niet milieubelastend.

Cradle to cradle certificaat

FOREST STEWARDSHIP COUNCIL®

Het FSC®-certificaat garandeert dat de complete handelsketen verantwoord beheerd wordt in het hele productieproces: vanaf het zaadje van de rubberboom, tot matras, topper of kussen. Dit maakt het complete productieproces volledig transparant en traceerbaar.

FSC certificaat

Informatieve video

Meer informatie
Levertijd 1-2 Weken
Model van dekmatras Zonder split
Ligcomfort Soft
Materiaal Talalay® Latex 100% natuurlijk soft
Totale matrashoogte Circa 9 cm
Dikte kern 8 cm
Matrashoes Ecologisch katoenen hoes
Garantie 10 jaar
Verzendservice Gratis bij u thuisbezorgd
Is het Talalay 100 % natuurlijk topmatras van 160x200 ook leverbaar met split?

Vandaag besteld, volgende week in huis!

De levertijd van onze topdekmatrassen ligt bij ons rond de 7 werkdagen. Vandaag besteld, volgend week in huis!

Gratis thuisbezorgd

Profiteer nu van tijdelijk gratis bezorging. Dat wil zeggen, wij betalen de verzendkosten á 15 euro voor u!

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen