Split toppers

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Top matras met split

Hier boven vindt u al onze split topper dekmatrassen. Een topmatras met split, ook wel dekmatras met split genoemd, heeft een inkeping aan het hoofdeinde van de topmatras (het zogenoemde 'broek-model').

Deze inkeping maakt het mogelijk om de twee helften onafhankelijk van elkaar te bewegen, wat wenselijk is als er bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van een (elektrisch) verstelbare bedbodem of boxspring. Zo kunt u dus ieder hoofdeinde afzonderlijk afstellen, geheel naar uw eigen wensen.

Onze split topper matrassen zijn verkrijgbaar als:

Deze topmatrassen met split kunnen in principe op ieder soort matras gelegd worden.

Staat uw gewenste splittopper er niet tussen, of wilt u een topmatras met split op maat laten maken? Geen probleem, wij kunnen iedere afmeting voor u op maat maken.

Koudschuim topper split

Een koudschuim topper met split heeft een hoge duurzaamheid en is door de open celstructuur goed vochtregulerend. Dit betekend daarnaast ook dat het matras geen warmte vasthoud, wat ervoor zorgt dat het niet te warm aanvoelt. Een koudschuim top matras met split is geschikt voor de liefhebber van medium-zachte matrassen.  

Traagschuim top matras met split

Een traagschuim topper met split is de ultieme keuze voor mensen met rug- schouder- of gewrichtsklachten. Deze matrassen zorgen voor drukverlaging op pijnlijke plekken in het lichaam. Hierdoor heeft u tijdens de slaap een verbeterde ondersteuning, maar ook een verbeterde bloedcirculatie. 

Talalay latex topper met split

Heeft u snel last van allergieën, zoals voor huisstofmijt? Dan is een Talalay latex topmatras met split de beste optie voor u. Deze topper met split heeft een huisstofmijtwerende-, schimmelwerende- en antibacteriële werking. 

Topper met split kopen

Voor u overgaat op het kopen van een topper met split, wilt u wellicht eerst proefliggen. Dit kan in onze showroom in Heerenveen! Wij zijn geopend van 09:00 uur tot 16:00 uur op maandag t/m zaterdag. Neem gerust telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. 

De toppers met split van Dekmatras.com zijn ambachtelijk gemaakt in onze fabriek. Hierdoor zijn alle gewenste afmetingen mogelijk om te krijgen. Ook hierover kunt u contact met ons opnemen.

Koopt u een topper met split van Dekmatras.com, dan profiteert u van 10 jaar garantie. Daarnaast beloven wij een snelle levering!

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite