Over Dekmatras.com

Dekmatras.com is onderdeel van Matras Factory. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de productie van matrassen en weten als geen ander hoe een goed matras er uit hoort te zien. Alle (dek)matrassen die wij aanbieden, worden door ons zelf in onze eigen fabriek in Heerenveen geproduceerd.

Onze visie?

We luisteren naar de klant
Wij zijn er van overtuigd dat een matras essentieel is bij een goede nachtrust. In de laatste jaren is de dekmatras uitgegroeid tot een zeer populair artikel, maar doordat er weinig informatie over beschikbaar was, hebben wij besloten om er een speciale website aan te besteden. Op dekmatras.com proberen we alle mogelijke informatie over dekmatrassen te publiceren, zodat u voor het overgaan tot koop, een voor u juiste keuze kunt maken.

Advies 
Nog een belangrijk punt is het juiste advies geven. Klanten hebben nood aan deskundig advies, zodat zij de juiste keuze maken. Spreek met een van onze professionele verkopers en u zal snel verder kunnen. Zowel in de showrooms als op onze webshop ligt de nadruk meer op advies dan op verkoop.

Productie van onze topdekmatrassen

Al onze topdekmatrassen worden gemaakt met Nederlands en Belgisch gecertificeerde grondstoffen. Het productieproces is nog ambachtelijk. Hieronder krijgt u een indruk van hoe het productieproces in Heerenveen verloopt.

De snijtafel
De snijtafel De schuimblokken worden op maat gemaakt op de snijtafel. Met behulp van mallen (vormen) gaan we aan de slag.


De lijmtafel
Zodra al het materiaal op maat is, dan bouwen we de matras aan de lijmtafel. Deze video geeft dit proces zeer mooi weer.


Het atelier
De volgende fase gaat over het maken van de matrashoes die om de kern van de topdekmatras heen gaat. Ook deze worden op maat gemaakt door onze collega's in het atelier van onze fabriek.


Inpakken en bezorgen
Als de matrashoes en de topdekmatras klaar zijn, dan worden deze ingepakt en maken we ze klaar voor transport naar onze klant.


WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite