Oplegmatrassen

Oplegmatrassen worden tegenwoordig steeds vaker ingezet voor verbetering van onze nachtrust. Zo worden deze topmatrassen gebruikt om het slaapcomfort van matrassen te verhogen. De praktische voordelen van een oplegmatras zijn met name het gemak waarmee dit dunne matras is om te keren en het feit dat het gebruik ervan de levensduur van het huidige matras verlengt.

Oplegmatrassen van Dekmatras.com

Dat u op zoek bent naar een oplegmatras is een goed begin. Nu rest er nog de meest belangrijke keuze uit de verschillende materialen. Belangrijk is dat de eigenschappen van het materiaal passen bij uw wensen. Bij Dekmatras maken wij gebruik van de materialen waar ook reguliere matrassen uit samengesteld worden. Deze materialen passen elk op hun eigen manier bij bepaalde situaties en wensen.

De keuze voor het materiaal bestaat uit:

Kernmateriaal Grootste voordeel per materiaalsoort
Polyether Relatief goedkoop, maar als oplegmatras niet erg geschikt. Daarom ook niet in ons assortiment.
Koudschuim Goede vochtregulatie, duurzaam
NASA Traagschuim Maximale drukverlaging, groot aanpassingsvermogen
Latex Goedkoper dan Talalay Latex (door lagere kwaliteit)
Talalay Latex Erg veerkrachtig, antibacterieel, goede vochtregulatie, duurzaam. Topsegment.

Een oplegmatras ter verbetering van uw huidige matras

Een oplegmatras kan uw huidige slaapsituatie op een aantal manieren verbeteren. Een NASA traagschuim oplegmatras is bijvoorbeeld uitermate geschikt wanneer u uw huidige matras niet geheel voldoet aan uw wensen met betrekking tot de hardheid of ondersteuning ervan. Het oplegmatras zal uw slaapsituatie zachter en meer comfortabel doen aanvoelen. Ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe matras, maakt u hiermee een relatief goedkope en functionele keuze ter verbetering van uw slaapsituatie.

Ook wanneer twee personen samen in een tweepersoonsbed slapen, maar beide een ander matras hebben, kan een oplegmatras de oplossing zijn. Door het overlappen van beide losse matrassen met een oplegmatras wordt toch het gevoel van een tweepersoonsmatras gecreëerd. Op deze manier kunt u beide uw persoonlijke slaapwensen vervullen met een van elkaar verschillend matras.

De grootste voordelen van een oplegmatras

  • Relatief goedkope oplossing ter verbetering van uw huidige matras
  • Dezelfde ondersteuning van uw huidige matras met een hoger gevoel van comfort
  • Een oplegmatras is eenvoudig te keren en te luchten
  • Een oplegmatras zorgt voor een langere levensduur van uw huidige matras
  • Bij twee eenpersoonsmatrassen in een tweepersoonsbed kan hiervan voor het gevoel van een tweepersoonsmatras gecreëerd worden
  • Oplegmatrassen worden bij Dekmatras.com van alle mogelijke materialen naar uw wens gemaakt waardoor u altijd kunt kiezen wat het best bij u past

De hoes van het oplegmatras

Dekmatras.com maakt oplegmatrassen standaard met een comfortabele, afritsbare, wasbare, gewatteerde dubbeldoeks-matrashoes. Naast deze voor ons standaard matrashoes heeft u ook de keuze voor de ThermoCool™ matrashoes. In deze, zeer luxe, matrashoes zit een revolutionaire technologie verwerkt, namelijk ThermoGel. Deze gel past zich aan uw lichaamstemperatuur aan, waardoor u tijdens uw nachtrust aanzienlijk minder transpireert. Verder is de ThermoCool™ matrashoes antibacterieel, anti-allergisch en wasbaar op 60 graden Celcius.

Verdere vragen over oplegmatrassen

Heeft u nog steeds vragen over oplegmatrassen of wilt u gewoon vrijblijvend matrassenadvies hebben? Bel of mail ons gerust, we delen onze expertise en kennis graag met u.

Ons telefoonnummer is 0513 640 401 of stuur ons een email met daarin uw vraag naar info@dekmatras.com

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite