Onze matrassenfabriek in Heerenveen

Wij maken uw (dek)matras in onze eigen fabriek in Heerenveen

Matras Factory is geen beddenspeciaalzaak, maar een heuse matrassenfabriek. Alle matrassen en topdekmatrassen worden ambachtelijk geproduceerd in Heerenveen. Onder ons eigen matrassenmerk produceren en verkopen we onze zelfontwikkelde matrassen van hoog kwalitatief niveau. Doordat we meer dan 20 jaar ervaring hebben, zijn we ware specialisten op het gebied van matrassen en topdekmatrassen geworden. En doordat we dagelijks met alle verschillende soorten materialen werken, weten we hoe een goed en comfortabel matras eruit moet zien.

Bezoekadres showroom en fabriek

De showroom en het slaap-lab van de fabriek vindt u in Heerenveen, op het industrieterrein Heerenveen-West, dicht bij de snelweg. Het parkeren is gratis. Op deze locatie kunt u alle opties en varianten van onze matrassen, topdekmatrassen en boxsprings uitproberen en wordt u door onze matras-expert op een zeer deskundige wijze geadviseerd.

Matras Factory
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Telefoon: 0513 - 640 401 

Mocht uw navigatiesysteem ons adres niet pakken, probeer dan om Businesspark Friesland-West 7 Nijehaske in te voeren. Sommige navigatiesystemen hebben de gemeentelijke herindeling nog niet doorgevoerd.

Showroom Matras Factory Heerenveen

Vindt u het moeilijk om online te beslissen?

Dan bent u gedurende werkdagen (dus van maandag tot en met zaterdag) van harte welkom in onze fabriekshowrooms, in Heerenveen. In Heerenveen, waar ook de fabriek gevestigd is, hebben wij een heus ‘slaap-lab’, waar u al onze modellen zelf kunt uitproberen. Uiteraard zullen we u deskundig en zorgvuldig voorlichten.

Tientallen verschillende (dek)matrassen liggen op uw oordeel te wachten in alle denkbare maatvoeringen. U kunt ze allemaal uitproberen.

En hebben we desondanks niet wat u wilt?

Dan maken we het voor u. Bij ons slaagt u altijd.

Welke (dek)matrassen liggen er in de showroom van Heerenveen?

Alle topdekmatrassen die wij op onze website matrasfactory.nl aanbieden, kunt u terugvinden in onze showroom in Heerenveen. De zijn onder andere:

  • Koudschuim (dek)matrassen
  • Pantera koudschuim (dek)matrassen
  • Pocketvering matrassen
  • Traagschuim (dek)matrassen
  • Latex (dek)matrassen en
  • Talalay Latex (dek)matrassen

In ons "slaap-lab" bij de fabriek in Heerenveen kunt u in alle rust de kwaliteit van de (dek)matrassen testen en op deze manier veilig en vertrouwd een aankoop doen waar u vele jaren plezier van zult hebben.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!