Meest verkochte dekmatrassen

1. Traagschuim topmatras 'Malmo'


Traagschuim topdekmatrassen zijn bekend onder vele verschillende benamingen. Wij houden op dekmatras.com de benaming traagschuim aan, maar u kent het wellicht onder de naam 'NASA schuim', 'Visco schuim', 'geheugenschuim', 'Memory foam of schuim' of van het bedrijf Tempur dat onder de merknaam Tempur traagschuim matrassen in de markt zet. Traagschuim is een materiaal dat reageert op uw lichaamswarmte. Op de plekken waar uw lichaam warmer is, zal het traagschuim zachter en soepeler worden. Het gevolg hiervan is dat hiermee de plekken waar druk op komt te staan, ontlast worden.

Afgewerkt met enkeldoeks matrashoes

Het bijzondere van de Malmo topper is de combinatie tussen de extra dikke kern van 6 centimeter en de matrashoes. De royale kern van 6 centimeter NASA traagschuim is afgewerkt met een ongewatteerde enkeldoeks matrashoes. Dankzij deze vrij dunne matrashoes ligt u dichter op het traagschuim dan bij onze andere traagschuim topdekmatrassen. De hoes van de Malmo topper is dus dunner waardoor uw lichaam dichter op het kernmateriaal ligt en u meer de eigenschappen van het traagschuim ervaart.

Traagschuim topdekmatras malmo

vanaf € 165,00

Lees meer

2. Pantera® Koudschuim topdekmatras 'Medium'


De royale kern van het kwalitatief sterke HR-52 Pantera ® koudschuim is soepel en veerkrachtig, heeft een grillige open celstructuur en is herkenbaar aan de gemarmerde kleurstelling. Het Pantera® koudschuim is duurzaam, goed ademend en daarnaast ook vochtregulerend. Pantera® koudschuim staat voor de hoogste kwaliteit, en is dan ook een Nederlands topmerk.

Pantera® en ThermoCool™, de perfecte combinatie

Bij een topkwaliteit matraskern hoort ook een kwalitatief goede matrashoes. Daarom werkt Dekmatras.com de Pantera topdekmatras luxueus af met een royaal gewatteerde ThermoCool™ matrashoes. De ThermoCool™ matrashoes is gemaakt van een luxe dubbeldoeks hoes en beschikt over een revolutionaire technologie. Deze ThermoCool™ matrashoes past zich dankzij de in de doek verweven Thermo-gel® finish aan aan uw lichaamstemperatuur, waardoor u tijdens uw nachtrust aanzienlijk minder transpireert.

pantera koudschuim topdekmatras

vanaf € 165,00

Lees meer

3. Talalay® Latex topdekmatras 'Supreme'


Een Talalay Latex topdekmatras is samengesteld van grondstoffen uit het topsegment. Talalay® Latex geeft een uitnodigend zacht gevoel, is erg flexibel en ook nog super ventilerend. Talalay Latex is werkelijk het neusje van de zalm wat betreft grondstof voor (topdek)matrassen en is het meest duurzame materiaal wat er op de markt verkrijgbaar is.

Talalay ® Latex topmatras, een dekmatras uit het topsegment

Voor dit dekmatras hebben wij een speciale zachte kwaliteit Talalay latex geselecteerd, die uw dromen waar zullen maken. Talalay ® Latex dekmatrassen zijn anti-bacterieel en huisstofmijt resistent. De uitgebalanceerde opbouw van dit dekmatras zorgt voor een zacht en soepel ligcomfort. Omdat dit dekmatras in het TOP segment valt, kiest u voor vele jaren onveranderd gegarandeerd zacht comfort.

Talalay Latex topdekmatras

vanaf € 425,00

Lees meer

4. Talalay® Latex topdekmatras '100% Natuurlijk Supreme'


De zuivere latex wordt uitsluitend verworven op plantages die gecertificeerd zijn met een FSC kenmerk. De lokale bevolking is goed bekend met de rubberboom en weet precies hoe ze de rubbermelk kunnen extraheren zonder blijvende schade aan de boom aan te richten. Het doel hierbij is om het gehele productieproces zo transparant mogelijk te laten verlopen. Op die manier weet u als consument dat uw Talalay matrastopper is gemaakt van de meest natuurlijke latex.

Ecologisch katoenen matrashoes

De 8 cm dikke kern wordt afgewerkt met een 100% ecologische katoenen hoes. Deze dubbeldoeks matrashoes bestaat uit 3 lagen. De bovenlaag is gemaakt van 100% katoen, de middenlaag is een vuldraad die ook voor 100% uit katoen bestaat en de onderlaag is wederom 100% katoen. Deze hoes is 3-zijdig afritsbaar en wasbaar op 30 graden. De onderlaag en de middenlaag zorgen voor een efficiënte vochtverwerking, en de bovenlaag zorgt ervoor dat de tijk heerlijk zacht aanvoelt, zachter dan de standaard katoen soorten, en minder kans op huidirritaties.

talalay latex topper 100% natuurlijk'

vanaf € 309,00

Lees meer

5. Split Traagschuim topdekmatras 'Madrid'


Dit topdekmatras van traagschuim, ook bekend onder de noemer NASA-schuim, is bijzonder geschikt om een (te) stevig of (te) hard matras om te toveren in een heerlijk zachte en uiterst comfortabel matras. Ook op een soepel binnenveringsmatras of pocketveringsmatras voelt dit dekmatras zich helemaal thuis. Dit topdekmatras is een splittopper en heeft een split bij het hoofdeinde en is daarom geschikt als topper op los van elkaar verstelbare bedbodems.

Afgewerkt met een luxe ThermoCool™ matrashoes

De ThermoCool™ matrashoes heeft een unieke combinatie van specifieke eigenschappen. Zo is ThermoCool™ vochtregulerend omdat het de nachtelijke transpiratie vermindert, is ThermoCool™ luchtdoorlatend en snel drogend, maar daarnaast ook nog eens absorberend. De ThermoCool™ matrashoes is gemaakt van een luxe dubbeldoeks hoes en beschikt over de revolutionaire technologie die Thermo-gel® finish heet. In de dubbeldoeks matrashoes zit de intelligente gel verwerkt die u verzekert van een optimale slaapervaring, waarbij de temperatuur precies goed is. De gel creëert een verkoelende sensatie voor de huid.

Traagschuim topdekmatras met split

vanaf € 309,00

Lees meer

WIJ MAKEN UW NACHTEN!