Levertijd van Dekmatras.com

Uw topdekmatras vandaag besteld, volgende week in huis

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw (topdek)matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen.

Wij hebben geen voorraad, maar maken ieder matras speciaal op maat. Wij communiceren daarom een levertijd van 1 à 2 weken.

Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij uw topdekmatras maken. Iedere topper wordt dus per klantorder geproduceerd. Dit betekent dat u een aantal werkdagen geduld moet hebben tot uw topdekmatras klaar is. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, wij hebben namelijk alle grondstofmaterialen in huis. De grootste vertragende factor zit hem vaak in het vervoer naar uw huis toe, echter kunnen wij tegenwoordig bijna alle topdekmatrassen met de pakketdienst GLS verzenden.

Wij werken samen met pakketdienst GLS.

Dekmatras.com verzendt met GLS

Levering op de waddeneilanden van 2 persoons Talalay latex toppers

2 persoons Talalay latex toppers zijn te zwaar om via de pakketdienst vervoerd te kunnen worden en deze worden dus bezorgd via de huisvervoerder. De huisvervoerder levert niet op de waddeneilanden dus In dit geval kunt u bij de bestelling als afleveradres een transport depot op het vaste land opgeven. U dient dan zelf in overleg met dit depot zorg te dragen voor de verdere afhandeling van de levering op het eiland.

Binnen 2 weken bij u thuisbezorgd

De totale levertijd ligt dus rond de 1 - 2 weken.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite