Levertijden

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Bij ons koopt u uw (topdek)matrassen rechtstreeks vanaf de productie. Want wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Nederland (Heerenveen). U koopt een Hollands kwaliteitsproduct dat ambachtelijk gemaakt wordt van enkel gecertificeerde West-Europese grondstoffen.

Wij hebben geen voorraad, maar maken ieder matras speciaal op maat. Wij communiceren daarom een levertijd van 1 tot 2 weken. De praktijk leert ons dat de levering doorgaans rond de 5 á 6 werkdagen ligt: Vandaag besteld, volgende week in huis.

Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij uw topdekmatras maken. Iedere topper wordt dus per klantorder geproduceerd. Dit betekent dat u een aantal werkdagen geduld moet hebben tot uw topdekmatras klaar is. Over het algemeen kunnen wij snel produceren, wij hebben namelijk alle grondstofmaterialen in huis. De grootste vertragende factor zit hem vaak in het vervoer naar uw huis toe, echter kunnen wij tegenwoordig bijna alle topdekmatrassen met de pakketdienst GLS verzenden.

Wij werken samen met pakketdienst GLS. Hierdoor kunnen wij een topdekmatras, zodra wij deze geproduceerd hebben, binnen 24 uur bij u thuisbezorgen.

Verzendkosten

Wij rekenen voor iedere bestelling die bezorgd moet worden in Nederland, ongeacht de hoeveelheid artikelen dat u bestelt, een bijdrage van €17,50 in de verzendkosten. Wij versturen uw bestelling met onze vaste partner pakketdienst GLS. De bijdrage voor verzending naar België bedraagt €35,-.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op dekmatras.com zijn Euro en inclusief 21% BTW.

Betaling

iDeal

Dekmatras.com maakt onder andere gebruik van iDeal, wat door de jaren heen dé standaard voor betalingen via het internet in Nederland is geworden. iDeal is tevens de veiligste manier voor internetbetalingen en partner van o.a. ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, SNS bank en ING bank.

Bancontact Mistercash

Om onze klanten uit België zo goed mogelijk te kunnen bedienen, bieden wij ook Bancontact Mistercash als betaalmethode aan. Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland.

Pinnen bij afhalen

Wanneer u uw bestelling komt afhalen, kunt u uw bestelling ook pinnen. U betaalt dan het totaalbedrag in onze showroom bij de fabriek in Heerenveen. U kunt uiteraard ook uw matras hier uitzoeken, betalen en vervolgens laten bezorgen.

Retourneren

Mocht uw bestelling ondanks al onze zorg toch niet voldoen aan uw verwachtingen, dan heeft u altijd het recht op uw bestelling binnen 14 dagen aan ons te retourneren. Wilt u hiervan gebruikmaken, dan dient u ons hiervan per e-mail (info@dekmatras.coml) op de hoogte te stellen. De kosten voor transport van de retourzending zijn wel voor uw eigen rekening. Gemiddeld kost het retour verzenden van een dekmatras rond de 20 euro.

Uw bestelde artikelen dienen binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst te worden teruggezonden aan Matras Factory in Heerenveen (zie contactpagina voor onze gegevens). Het aankoopbedrag (inclusief eventueel door u betaalde verzendkosten) wordt binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst door ons aan u terugbetaald.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze ongebruikt zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking. Het éénmalig proberen van het dekmatras wordt niet beschouwd als gebruik. Zie ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie over uw retrourrechten en -plichten.U kunt gebruiken van ons retourformulier:Retourformulier in PDF formaat Retourformulier in Word formaatU kunt het ingevulde retourformulier sturen naar:

Dekmatras.com / Matras Factory
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Nederland

Algemene Voorwaarden

Al onze prijzen, transacties en leveringen gaan volgens onze Algemene Voorwaarden. U kunt hier klikken voor de digitale versie van de Algemene Voorwaarden van Dekmatras.com.

Niet tevreden?

Dekmatras.com vindt klanttevredenheid erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor kwaliteit en service, kan het voorkomen dat u een klacht heeft of niet tevreden bent over onze dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht aan ons door te geven. Dit kunt u doen per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Onze gegevens:

Dekmatras.com
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Nederland

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden (meestal wel veel sneller), mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan altijd op de hoogte stellen.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=NL Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite