Certificaten van onze topdekmatrassen

Alle matrassen die u vindt op Dekmatras.com worden allemaak gemaakt in onze eigen matrassenfabriek in Heerenveen. Wij gebruiken alleen de beste gecertificeerde West-Europese (voornamelijk Nederlandse) grondstofmaterialen, dus u bent altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct dat aan de hoogste kwaliteits-eisen voldoet. Hieronder vindt u de verschillende certificaten en keurmerken waaraan de matrassen van Matras Factory / Dekmatras.com voldoen.

CertiPUR certificaat

Voor producenten van koudschuim en traagschuim is het CertiPUR certificaat het belangrijkste certificaat. Doordat wij enkel gebruik maken van topkwaliteiten schuim met dit certificaat, weet u zeker dat het koudschuim en traagschuim veilig en in Europa geproduceerd is.

Het geregistreerde CertiPUR Label verwijst naar de veiligheid, de gezondheid en de milieuprestaties op het gebied van kwalitatief hoogwaardige (koud) schuimen. Alleen producenten die voldoen aan strikte veiligheids-, gezondheids- en milieueisen mogen gebruik maken van dit label.

De naleving CertiPur is onderworpen aan controle door een onafhankelijk laboratorium aan de hand van bevredigende resultaten van willekeurige steekproeven met bijhorende positieve beoordeling.

Alle koudschuim matrassen, Pantera Koudschuim matrassen en NASA Traagschuim matrassen van Matras Factory zijn gemaakt van schuim met het CertiPUR certificaat.

Zie ook www.europur.org

certipur certificering matrassen

HygCen certificaat

Het HygCen certificaat is ook een belangrijk certificaat voor matrassen. Dit certificaat garandeert u dat matrassen geheel vrij zijn van toxische en schadelijke stoffen.

HygCen werkt volgens Europese en internationale standaarden en normen. Het HygCen certificaat wordt enkel afgegeven aan matrassen die vrij zijn van schadelijke stoffen en garandeert dat de kwaliteit van het betreffende schuim een hoge constante waarde heeft.

Lees hier meer over het HygCen certificaat

hygcen certificering matrassen

Öko-Tex keurmerk

Öko-Tex textiel test op schadelijke stoffen en heeft meer dan 100 verschillende criteria. Voorbeelden van critera waarop getest wordt, zijn:

  • Wettelijk gereguleerde stoffen zoals formaldehyde, weekmakers, zware metalen of pentachloorfenol
  • Stoffen die volgens de huidige kennis schadelijk zijn voor de gezondheid, maar die nog niet gereguleerd of verboden zijn door de wet, zoals pesticiden, allergene kleurstoffen of tin-organische verbindingen
  • Parameters zoals kleurvastheid en een huidvriendelijke pH-waarde, wat voorzorgsmaatregelen zijn om de gezondheid van de consument te beschermen

Öko-Tex gaat een stuk verder dan de wettelijke vereisten. De Europese Oko-TEX milieucertificering garandeert dat de materialen geen enkele schade aan de gezondheid van mensen kunnen toebrengen en zelfs babyhuid vriendelijk is.

Meer informatie vindt u op www.oeko-tex.com

oeko-tex certificering

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite