Bezorgen en Betalen

Bezorgen wanneer u dit wenst

Bestellingen kunnen in heel Nederland en België geleverd worden, de kosten zijn hiervoor zijn normaal gesproken respectievelijk €15 voor Nederland en €30 voor België. Op dit moment hebben we een jubileum-actie lopen, waardoor wij tijdelijk de verzendkosten voor u betalen. U krijgt uw bestellingen dus tijdelijk gratis thuisbezorgd! Let op: Bezorging is tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont! Wanneer uw bestelling naar één van de Waddeneilanden gestuurd moet worden, neem dan even contact met ons op.

*Gratis verzending is tijdelijk en niet geldig op onze aanbiedingen.

Pakketdienst

Eens de bestelling binnen is, dan gaan we aan de slag. In onze fabriek te Heerenveen gaan we uw topdekmatras zelf produceren. Zodra we het topdekmatras gemaakt hebben, zullen we het via de pakketdienst GLS naar u versturen. Zodra het pakket gereed staat voor vertrek, versturen we u een mail met daarin een track and trace code. Hiermee kunt u uw bestelling volgen. Normaal gesproken levert GLS de volgende werkdag.

Afhalen

Afhalen van uw bestelling is ook mogelijk. Dit kan in onze fabriek te Heerenveen. Let dan wel goed op onze openingsuren. Als u gekozen heeft om uw bestelling af te halen, dan laten we het u weten zodra uw bestelling bij ons klaar staat.

Webshop beveiligd met SSL

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat de verbinding tussen u als klant en de webshop versleuteld is. Alle gegevens die op deze webshop ingegeven worden, worden versleuteld verzonden.

Beveiligde verbinding via SSL

Meerdere betaalmogelijkheden!

U kan betalen aan Matras Factory met meerdere mogelijkheden.


Betaal veilig met iDEAL

Een van de betaalmethoden is iDeal. De bekendste in Nederland. Deze zorgt voor een veilige manier om internet betalingen te verwerken van meerdere banken. Zoals ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, SNS bank en ING.

veilig en vertrouwd betalen bij Matras Factory met iDEAL

Via Bancontact

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het kaartnummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

u kunt betalen met Bancontact Mistercash

Te Heerenveen in de fabriek

Betaal het volledige bedrag in onze showroom te Heerenveen. U kan ook de matras in de winkel zelf uitzoeken, ter plaatse betalen en dan later laten bezorgen.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!