Bezorgen en Betalen

Bezorgen wanneer u dit wenst

Bestellingen kunnen in heel Nederland en België geleverd worden, de kosten zijn hiervoor zijn normaal gesproken respectievelijk €15 voor Nederland en €30 voor België. Op dit moment hebben we een jubileum-actie lopen, waardoor wij tijdelijk de verzendkosten voor u betalen. U krijgt uw bestellingen dus tijdelijk gratis thuisbezorgd! Let op: Bezorging is tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont!

*Gratis verzending is tijdelijk en niet geldig op onze aanbiedingen.

Levering op de waddeneilanden van 2 persoons Talalay latex toppers

2 persoons Talalay latex toppers zijn te zwaar om via de pakketdienst vervoerd te kunnen worden en deze worden dus bezorgd via de huisvervoerder. De huisvervoerder levert niet op de waddeneilanden dus In dit geval kunt u bij de bestelling als afleveradres een transport depot op het vaste land opgeven. U dient dan zelf in overleg met dit depot zorg te dragen voor de verdere afhandeling van de levering op het eiland.

Pakketdienst

Eens de bestelling binnen is, dan gaan we aan de slag. In onze fabriek te Heerenveen gaan we uw topdekmatras zelf produceren. Uw topper wordt op de door u aangegeven dag geleverd door de pakketvervoerder GLS. U ontvangt de dag voor levering nog een mail met daarin een track and trace code.

Afhalen

Afhalen van uw bestelling is ook mogelijk. Dit kan in onze fabriek te Heerenveen. Let dan wel goed op onze openingsuren.

Webshop beveiligd met SSL

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat de verbinding tussen u als klant en de webshop versleuteld is. Alle gegevens die op deze webshop ingegeven worden, worden versleuteld verzonden.

Beveiligde verbinding via SSL

Meerdere betaalmogelijkheden!

U kan betalen aan Matras Factory met meerdere mogelijkheden.


Betaal veilig met iDEAL

Een van de betaalmethoden is iDeal. De bekendste in Nederland. Deze zorgt voor een veilige manier om internet betalingen te verwerken van meerdere banken. Zoals ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, SNS bank en ING.

veilig en vertrouwd betalen bij Matras Factory met iDEAL

Via Bancontact

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het kaartnummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

u kunt betalen met Bancontact Mistercash

Te Heerenveen in de fabriek

Betaal het volledige bedrag in onze showroom te Heerenveen. U kan ook de matras in de winkel zelf uitzoeken, ter plaatse betalen en dan later laten bezorgen.

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite