Beste traagschuim topper 2023

Eerder schreven we al een artikel over het beste topdekmatras in zijn algemeenheid. Maar ook traagschuim toppers zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Wat maakt een traagschuim topper goed? Waar moet ik op letten bij aankoop van een NASA memoryfoam topper? En wat is de beste traagschuim topper van 2023? Hieronder geven we een antwoord op deze vragen.

Een goed traagschuim topdekmatras biedt uitmuntende drukverlaging. Een drukverlagende traagschuim topper is enorm geschikt voor mensen met artrose, reuma decubitus, spier- en gewrichtspijnen.

traagschuim

Wat maakt een traagschuim topdekmatras goed?

Het allerbelangrijkste is dat een traagschuim topper een goede drukverlagende werking heeft. Dit betekent dat de traagschuim topper zich vormt naar uw lichaam. Goed traagschuim reageert namelijk op lichaamswarmte. Wanneer u met uw hand traagschuim indrukt, zakt het in door de warmte van uw hand. Als u hierna uw hand van het traagschuim af haalt, vormt het materiaal zich weer naar zijn oorspronkelijke vorm.

Wanneer traagschuim topper amper tot geen drukverlagende werking heeft, spreken we van een slechte traagschuim topper. De belangrijkste eigenschap van het traagschuim ontbreekt in dit geval.

Beste traagschuim topper

Volgens ons zijn de Malmo en de Madrid topper de twee beste traagschuim toppers. Het Malmo topdekmatras heeft een zeer royale NASA traagschuim kern van 6 centimeter. Om de kern zit een enkeldoeks matrashoes zodat u dicht op het kernmateriaal ligt. Mensen die graag dicht op de kern liggen en een royale laag traagschuim willen, adviseren wij de Malmo topper. Dit is een van de beste traagschuim toppers op de markt.

Ligt u liever op een verkoelende traagschuim topper willen, raden wij de Madrid topdekmatras aan. Deze topper heeft een verkoelende ThermoCool™ matrashoes en een kerndikte van 4 cm.

Voordelen van het Malmo topdekmatras

  • Verlicht schouder-, rug- en nekklachten.
  • Hoogwaardige drukverlagende werking.
  • Royale traagschuim kern van 6 centimeter.
  • Een enkeldoeks matrashoes waardoor u extra dicht op het kernmateriaal ligt.
  • Een heerlijk zacht ligcomfort terwijl uw lichaam voldoende wordt ondersteund.

Voordelen van het Madrid topdekmatras

  • Een ThermoCool™ matrashoes met een temperatuurregulerende gel. Hierdoor is het niet te koud of te warm gedurende de nacht.
  • Een hoogwaardige drukverlagende werking.
  • Een NASA traagschuim kern van 4 centimeter.
  • Zeer geschikt om een te stevig matras zacht te maken.

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite