Beste boxpring topper Topdekmatras boxspring

Heeft u een boxspring en wilt u uw ligcomfort verhogen? Dan is een boxpringtopdekmatras een goede optie. Een boxspring heeft voornamelijk een ondersteunde functie en biedt meestal geen zacht ligoppervlak. Om ervoor te zorgen dat u heerlijk zacht ligt kunt u een topper op uw boxspring leggen. Er zijn 2 boxspring combinaties met een topper mogelijk:

 1. Boxspring en topdekmatras
 2. Boxspring, matras en topdekmatras

Hieronder behandelen we het beste topdekmatras voor een boxspring en de voordelen van een boxspring in combinatie met een topdekmatras.

Beste topdekmatras: Talalay® latex topdekmatras en Pantera® koudschuim topdekmatras

 

Het beste topdekmatras

Laten we dit vooropstellen: het “beste” topdekmatras is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Ligt u graag zacht of vindt u een stevig ligoppervlak juist fijn? Heeft u het snel koud in bed of transpireert u juist veel in bed? Uw persoonlijke voorkeur is uiterst belangrijk bij het kiezen van een topdekmatras voor uw boxspring.

Onze populairste topdekmatrassen zijn de beste topdekmatrassen:

 1. Talalay® latex topper
 2. Pantera® koudschuim topper

Beste topdekmatras: Talalay® latex topper 

Het Talalay® latex topdekmatras heeft als beste topdekmatras de volgende voordelen:

 • Dankzij de open celstructuur beschikt de Talalay® latex topper uitstekende klimaateigenschappen. Talalay® latex ventileert goed, heeft optimale vocht- en temperatuur-regulatie.Talalay® latex topdekmatras
 • Talalay® latex is een natuurproduct. Dit maakt het materiaal schimmelwerend, antibacterieel en huisstofmijtwerend.
 • Het Talalay® latex topdekmatras is dankzij de hoogwaardige puntelasticiteit zacht soepel en rekbaar.
 • Talalay® latex biedt de perfecte slaaptemperatuur. In de zomer voelt het topdekmatras koel aan en in de winter biedt het juist warmte.
 • Bij Talalay® latex is de kans op kuilvorming nihil.
 • Dankzij de hoger conformiteit van materiaal vormt het Talalay® latex topdekmatras zich optimaal naar uw lichaam.

Beste topdekmatras: Pantera® koudschuim topper

Het Pantera® koudschuim topdekmatras heeft als beste topdekmatras de volgende voordelen:

 • Het Pantera® Koudschuim topdekmatras geeft een progressieve tegendruk. Wanneer u het topdekmatras harder indrukt geeft het schuim meer tegendruk. Hierdoor biedt de Pantera® koudschuim topper een uitmuntende ondersteuning en heerlijk ligcomfort.
 • Pantera® koudschuim heeft een open celstructuur waardoor het topdekmatras over uitstekende klimaateigenschappen beschikt, zowel ventilatie als vocht- en temperatuur-regulatie zijn uitmuntend.
 • Pantera® koudschuim topdekmatrasHet Pantera® koudschuim topdekmatras is allergievrij en is uitstekend geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een huisstofmijtallergie.
 • Pantera® koudschuim beschikt over een hoge conformiteit. Hierdoor vormt het topdekmatras zich gemakkelijk naar uw lichaam.
 • Bij een Pantera® koudschuim topdekmatras is de kans op kuilvorming nihil.
 • Het Pantera® koudschuim topdekmatras is een duurzaam product, de topper gaat dus lang mee.
 • De Pantera® koudschuim topper biedt een geweldig ligcomfort voor een goede prijs.

Voordelen van topdekmatras bij een boxspring

Een topdekmatras op uw boxspring heeft de volgende voordelen:

 • Door gebruik te maken van een topdekmatras wordt de levensduur van uw boxspring verlengt. Als u een matras bij uw boxspring combinatie heeft verlengt u ook de levensduur van het matras.
 • Omdat u alleen het bovenste beddengoed van uw boxspring hoeft te wassen gaat het verschonen van uw bed een stuk eenvoudiger.
 • Indien u twee losse boxsprings en/of matrassen heeft wordt de vervelende split in het midden weggewerkt door het topdekmatras.
 • U verhoogt uw slaapcomfort door middel van de comfortlaag die een topper

Topdekmatras bij elektrisch verstelbare bodem

Heeft u twee individueel verstelbare bodems bij uw tweepersoons boxspring? Houdt hier dan rekening mee bij aankoop van een topdekmatras. Speciaal voor boxsprings met een elektrische verstelbare bodem zijn de split topdekmatrassen ontwikkeld. Een dekmatras met split heeft een inkeping aan het hoofdeinde van het dekmatras. Dit wordt ook wel het ‘broek-model’ genoemd. Dankzij deze inkeping kunnen beide kanten van de boxspring onafhankelijk van elkaar worden afgesteld.

Meest verkochte dekmatrassen


Certificatie van onze dekmatrassen


Certipur certificaat


Hygcen certificaat


Oeko-tex certificaat


CE markering


Made in Holland
Lees meer over de certificatie van onze dekmatrassen

WIJ MAKEN UW NACHTEN!

Search engine powered by ElasticSuite